Welkom bij plusarchitecten

Plusarchitecten gaan voor dat ietsje meer. Dat uit zich vooral door de eenvoud van onze concepten en een bijzondere aandacht voor detail tijdens de uitwerking. Op vraag van onze klanten breiden we onze architectuuropdrachten graag uit met het interieurontwerp en tuinconcept. Dit resulteert in een harmonieus totaalproject.

Nieuwbouw en verbouwingen of renovatieprojecten zijn vaak bijzonder diverse en complexe opdrachten. Dankzij onze vakkennis, onze ervaring maar vooral ook door ons enthousiasme en onze passie voor het architectuurvak brengen we onze projecten tot een goed einde. Architectuur en bezieling zijn voor ons synoniemen. Onze klanten voelen dat  en onze bouwwerken stralen dat uit. Je herkent ons werk aan de homogene, zuivere en rustige projecten.

Onze opdrachtenportefeuille is zeer gevarieerd. Particulieren, openbare besturen, verenigingen en professionele opdrachtgevers zijn onze klanten.

Kantoren, industriebouw, nieuwbouw en verbouwing woningen, interieur, restauraties, winkels, scholen, mpi-s, …  werden reeds gerealiseerd.

We nemen graag de uitdaging aan om jullie programma te helpen realiseren. Of het nu beperkte of omvangrijke opdrachten zijn, onze professionele betrokkenheid krijg je er hoe dan ook bij.